top of page

Sat, 03 Oct

|

Locatie is gekend bij de leden.

Crea-namiddag: Kennismaking met stiptechniek

Kies siervoorwerpen en geen gebruiksvoorwerpen. Een vaasje is prima. Een schaal voor koekjes mag ook. Kies geen zaken die je dagelijks nodig hebt, want dan worden de stippen beschadigd.

Crea-namiddag: Kennismaking met stiptechniek
Crea-namiddag: Kennismaking met stiptechniek

Time & Location

03 Oct 2020, 19:00

Locatie is gekend bij de leden.

About the event

Samen knutselen werkt rustgevend en is een creatieve ervaring die vraagt om herhaling. Het uitgangspunt ben jijzelf en waar jouw wensen liggen. Je zelf gemaakte creatie gaat mee naar huis. Reserveren dient te gebeuren ten laatste de donderdag voor de creadag. Het nodige werkmateriaal breng je zelf mee. Dranken dienen ter plaatse aan het cultuurcentrum aangekocht te worden. Bij mooi week knutselen we in de buitenlucht onder de bomen. Het is niet moeilijk, je hoeft helemaal geen aanleg te hebben. Er is geen verplichting aan verbonden, dus je kan ook enkel inschrijven voor de opdrachten die jou persoonlijk liggen. 

Deelname aan een crea-namiddag kost 4,50€ met inbegrip van 1 koffie of frisdrank. Betaling gebeurt via overschrijving. Informeer steeds vooraf naar bevestiging of de activiteit mag doorgaan wegens Covid-19.

Deze creadag staat in teken van de stiptechniek

Porseleinverf en sjablonen zijn ter plaatse ter beschikking. Kies geen al te grote zaken. Liever een vaas van 10cm dan een van 50cm. Geen koekjesbord van 40cm, maar liever 20cm. Hoe groter het voorwerp, hoe ingewikkelder het motief en hoe meer tijd het in beslag zal nemen. 

Mee te brengen: een wit voorwerp in keramiek (porselein), onderlegger, ronde stokjes van verschillende doorsneden om te stippen (vb. 1mm, 2mm, 4mm, 6mm, 8mm, 12mm), kleine potjes en mengstokjes om de verf te mengen, potlood en lat, schildersplakband, wattenstaafjes om overtollige verf te verwijderen, keukenpapier. 

Share this event

bottom of page