top of page

Tue, 08 Dec

|

Locatie is gekend bij de leden.

Crea-namiddag: Kerstdecoratie 2

Een guirlande kan je ophangen of op de feesttafel leggen. Ga op zoek en verzamel alles wat je in de natuur kan vinden.

Crea-namiddag: Kerstdecoratie 2
Crea-namiddag: Kerstdecoratie 2

Time & Location

08 Dec 2020, 14:30 – 18:30

Locatie is gekend bij de leden.

About the event

Samen knutselen werkt rustgevend en is een creatieve ervaring die vraagt om herhaling. Het uitgangspunt ben jijzelf en waar jouw wensen liggen. Je zelf gemaakte creatie gaat mee naar huis. Reserveren dient te gebeuren ten laatste de donderdag voor de creadag. Het nodige werkmateriaal breng je zelf mee. Dranken dienen ter plaatse aan het cultuurcentrum aangekocht te worden. Bij mooi week knutselen we in de buitenlucht onder de bomen. Het is niet moeilijk, je hoeft helemaal geen aanleg te hebben. Er is geen verplichting aan verbonden, dus je kan ook enkel inschrijven voor de opdrachten die jou persoonlijk liggen. 

Deelname aan een crea-namiddag kost 4,50€ met inbegrip van 1 koffie of frisdrank. Betaling gebeurt via overschrijving. Informeer steeds vooraf naar bevestiging of de activiteit mag doorgaan wegens Covid-19.

Deze creadag staat in teken van de guirlandes en Kerstdecoratie. 

Een guirlande kan je ophangen of op de feesttafel leggen. Ga op zoek en verzamel alles wat je in de natuur kan vinden. Denappels kunnen we al schilderen in het goud, breng takken van een spar mee. 

Mee te brengen: takken, groen, sierlint, touw van 1,5 tot 2m, kerstballen, glitters, engelenhaar, bol touw, overige zaken die je in de guirlande wil hangen. Vergeet de lichtjes niet! Wie dat wenst, mag ook een krans meebrengen om een kerstkrans mee te maken met de resterende takken. 

Share this event

bottom of page