top of page

Tue, 15 Sept

|

OC d'Iefte

Crea-namiddag: papieren servetten in model plooien

Deze creadag staat in teken van papieren servetten in model plooien. Als we aan onze gedekte tafel enkele kleine decoratieve accenten toevoegen, ziet deze er al direct aangenamer en mooier uit. Onze inspiratie is echter dikwijls zoek. Hier gaan we samen iets aan doen!

Registration is Closed
See other events
Crea-namiddag: papieren servetten in model plooien
Crea-namiddag: papieren servetten in model plooien

Time & Location

15 Sept 2020, 13:30 – 16:15

OC d'Iefte, Hoogstraat 122, 8540 Deerlijk, Belgium

About the event

Samen knutselen werkt rustgevend en is een creatieve ervaring die vraagt om herhaling. Het uitgangspunt ben jijzelf en waar jouw wensen liggen. Je zelf gemaakte creatie gaat mee naar huis. Reserveren dient te gebeuren ten laatste de donderdag voor de creadag. Het nodige werkmateriaal breng je zelf mee. Dranken dienen ter plaatse aan het cultuurcentrum aangekocht te worden. Bij mooi week knutselen we in de buitenlucht onder de bomen. Het is niet moeilijk, je hoeft helemaal geen aanleg te hebben. Er is geen verplichting aan verbonden, dus je kan ook enkel inschrijven voor de opdrachten die jou persoonlijk liggen. 

Deelname aan een crea-namiddag kost 4,50€ met inbegrip van 1 koffie of frisdrank. Betaling gebeurt via overschrijving. Informeer steeds vooraf naar bevestiging of de activiteit mag doorgaan wegens Covid-19.

Deze creadag staat in teken van papieren servetten in model plooien. Als we aan onze gedekte tafel enkele kleine decoratieve accenten toevoegen, ziet deze er al direct aangenamer en mooier uit. Onze inspiratie is echter dikwijls zoek. In deze crea worden er diverse creaties gemaakt door gebruik te maken van de plooitechniek. 

Mee te brengen: een 6-tal verschillende papieren servetten. Breng zowel effen servetten mee als enkele met een motief. We kunnen deze onderling ook uitwisselen uiteraard. 

Share this event

bottom of page