top of page
Search

Voorwoord

Updated: Sep 6, 2020

Hallo iedereen


We kunnen er niet aan ontsnappen. Er zal geschiedenis worden geschreven "voor" en "na" het coronavirus.

De Coronacrisis heeft de wereld en ons denken veranderd. Plots begrijpen we hoe kwetsbaar het leven wel is en hoe machteloos we kunnen zijn, ondanks de technische en digitale mogelijkheden. Een lockdown is het krachtigste middel om het coronavirus in te dijken. Een tweede lockdown is misschien nodig tot de tijd dat de juiste samenstelling van de inspuiting is ontwikkeld.


Men trekt nu al lessen uit deze dramatische ervaring voor als het straks voorbij is. Geen onverzadigbaar verlangen meer naar het subjectief welzijn, naar een wereld van schijn en bedrog. We hebben de vogeltjes weer horen fluiten, de lentebloesems bewonderd en het echte leven herontdekt tijdens onze wandeltochtjes.


Het ziet er niet zo goed uit voor de komende maanden om iets te organiseren waarbij we elkaar kunnen zien. Het is voor ons héél moeilijk om een agenda uit te stippelen en de juiste informatie over te brengen. Ons driemaandelijks tijdschrift werd tot driemaal toe herschreven.


Voor Fibroveerke gaat er net nu een nieuw tijdperk in. Het was tijd voor verandering. Hierboven krijgt U in primeur ons nieuwe logo te zien. Eind dit jaar komt onze nieuwe website online waar U ons dagelijks zal kunnen volgen met het laatste nieuws, allerhande weetjes en update informatie. Ons forum zijn we geleidelijk aan het afbouwen. Een plekje waar de forumleden zich meer dan 10 jaar thuis gevoeld ebben, kunnen we niet zomaar laten verdwijnen. We nemen rustig de tijd om definitief afscheid te nemen op een gezellige en leuke manier. De forumquiz en forumspelletjes vinden we allemaal leuk. De eerste 4 winnaars mochten op 11 juli op de forummeeting in Deerlijk hun prijs in ontvangst nemen.


Blijf waakzaam, draag zorg voor jezelf en voor anderen. Het zal nodig zijn. Wij gaan er even tussenuit en hernemen op 15 september.


Comments


bottom of page